Οι Καλύτεροι Έλληνες performers στην Ελλάδα

Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στην κορυφή των ελληνικών charts από την δεκαετία των 90’s. Άλλοι, έκαναν την εμφάνιση τους στην ελληνική μουσική σκηνή μόλις τα τελευταία χρόνια. Ένα κοινό έχουν όλοι μεταξύ τους. Αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό για το ταλέντο τους, και την αστείρευτη αγάπη τους για τη μουσική. Αυτοί είναι οι καλύτεροι έλληνες performers σήμερα:

  • Άννα Βίσση

Έκανε τις πρώτες της ηχογραφήσεις το 1973, σε ηλικία 16 ετών.  Σήμερα, 45 χρόνια μετά, έχει στην πλάτη της 28 albums εκ των οποίων η «Κραυγή» θεωρείται  ως ένας από τους πιο εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο.  Αν και δεν έχει προσφέρει κάποια δισκογραφική δουλειά πρόσφατα, οι εμφανίσεις τις σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας σημειώνουν σταθερή επιτυχία.

 

 

  • Σάκης Ρουβάς

Sex Symbol στην δεκαετία των 90’s και ο πιο γνωστός Έλληνας pop τραγουδιστής μέχρι σήμερα. Οι συμμετοχές του στον διαγωνισμό της Eurovision, η συνεχής φιλανθρωπική του δράση και η συμμετοχή του ως παρουσιαστής σε γνωστά τηλεοπτικά shows όπως το The X-Factor Greece και το The Voice Greece, τον έχουν κάνει γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν καθιερώσει πλέον τη θέση του στην ελληνική showbiz.

 

  • Έλενα Παπαρίζου

Μεγάλωσε στη Σουηδία και μόλις στα  19 της χρόνια, ως μέλος του συγκροτήματος Antique, έφερε την τρίτη θέση – και την μεγαλύτερη που είχε δει η χώρα μέχρι τότε-  στον διαγωνισμό της Eurovision το 2001. Αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο το 2004, όταν έφερε την νίκη στην Ελλάδα συμμετέχοντας ξανά στη Eurovision με το τραγούδι “My Number One”. Κάθε της κυκλοφορία μέχρι και σήμερα σημειώνει τεράστια επιτυχία. Το τραγούδι «Αν με δεις να κλαίω» που ξεπέρασε τα 10 εκ. views μόλις 50 μέρες μετά την κυκλοφορία του.

 

  • Δέσποινα Βανδή

Ξεκίνησε τη καριέρα της σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας κάνοντας παράλληλα συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος και ο Βασίλης Καρράς. Έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις όπως αυτή της καλύτερης διεθνούς τραγουδίστριας στα βραβεία του Star Radio Awards στις Η.Π.Α. το 2003.

 

  • Κωνσταντίνος Αργυρός

Η αγάπη του για την μουσική φάνηκε από τα 5 του έτη όπου ξεκίνησε να μαθαίνει μουσικά όργανα. Εμφανίστηκε δίπλα σε λαμπρά ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Βέρτης. Η «μεγάλη έκρηξη» στην καριέρα του έγινε το 2010 με το τραγούδι «Είσαι ό,τι να ναι». Από τότε, κάθε δισκογραφική του προσπάθεια καταλήγει στην κορυφή των ελληνικών charts κάνοντας τον έναν από τους πλέον εμπορικούς έλληνες performers.

News Reporter