Λέγομαι Ειρήνη Χατζηπαύλου και είμαι γέννημα θρέμμα θεσσαλονικιά, παιδί των 90’s. Λατρεύω την μυρωδιά του καφέ, τις βόλτες στη θάλασσα τα ταξίδια και τη βροχή. Γιατί όμως βρίσκομαι εδώ;

Όλα ξεκίνησαν με το CD Player της μαμάς μου και έναν γρατζουνισμένο δίσκο της Madonna που ξέθαψα στη βιβλιοθήκη του μπαμπά . Ήμουν εννιά ετών και από την στιγμή που πάτησα το “play” αποφάσισα πως η μουσική θα ήταν για πάντα η μεγαλύτερη και παντοτινή μου αγάπη. Από τότε,  άκουσα κάθε δίσκο που βρισκόταν μπροστά μου, καθιέρωσα ως αγαπημένο μου album το Purple Rain του Prince, χόρεψα και τραγούδησα,  έμαθα αρμόνιο και προσπάθησα να μάθω σαξόφωνο, γράφτηκα σε ωδείο μέχρι να ανακαλύψω  πως  το τραγούδι δεν ήταν το δυνατό μου κομμάτι, αρθρογράφησα σε στήλες μουσικής αρκετών τοπικών περιοδικών και  e-magazines και μέσα σε όλα αυτά βρέθηκα να σπουδάζω στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου απ’  όπου και αποφοίτησα πριν λίγα χρόνια.

Όσα πράγματα και αν έκανα όμως, η ανάγκη μου για έκφραση και η αγάπη μου για τη μουσική, δεν σταμάτησαν ποτέ  και γι’ αυτό έπρεπε να κάνω κάτι. Έτσι δημιούργησα την ιστοσελίδα που διαβάζετε αυτή τη στιγμή.

Σκοπός μου είναι να μοιραστώ τις απόψεις και τις γνώσεις μου μαζί σας, να σας ενημερώσω για τις μουσικές τάσεις, να μάθω από εσάς,  και να ανακαλύψω μαζί  σας όλα όσα θα φέρει η μουσική σκηνή στο μέλλον!